HTML

Kachorra

2009.12.07. 20:55 | calista | Szólj hozzá!

Kachorra, a történet fõhõsnõje szegény családból származik, élete azonban váratlan fordulatot vesz. Egy nap meggyilkolnak valakit, és mivel Kachorra a rossz helyen, a rossz idõben volt, õt vádolják az elkövetéssel. Természetesen õ teljesen ártatlan, de mivel nem tudja ezt bizonyítani, elítélik. Szerencsére azonban sikerül megszöknie, és más néven, más személyiséget felvéve sikerül elrejtõznie. Egy gazdag család új nevelõnõjének adja ki magát és ezzel kezdetét veszik a mókás helyzetek. Kachorrának el kell játszani, hogy egy olyan személy, aki nyelveket beszél, rendkívül mûvelt és iskolázott. A gazdag család házában élve állandóan ki van téve a lebukás veszélyének. Ahogyan várható, természetesen a szerelem is bekopogtat életébe, amely tovább komplikálja a helyzetet: hazudjon-e szerelmének valódi kilétérõl, vagy vallja be az igazat? Vajon sikerül-e tisztázia magát, és lehet-e még valaha az a lány, aki volt?

Telefe 2002 150 epizód

Nálunk magyarországon anno az MTV1 adta le a sorozatot.Többször is változtatták a műsoridejét.Volt hogy este adták, volt hogy délelőtt.Tűntettek is rajongói a sorozatért.A főszereplő a nálunk ismert Natalia Oreiro.Ő szerepelt a vad Angyalban és a Híresek és gazdagokban.Mindkét novellát vetítették nálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr391581553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása