HTML

Paula és Paulina

2009.12.18. 15:46 | calista | Szólj hozzá!

Paulina egy bárban dolgozik, a mesés Cancunban. Aránylag boldog élete van võlegényével, de ezt a boldogságot beárnyékolja édesanyja súlyos betegsége. Nem is sejti, hogy élete hamarosan teljesen meg fog változni. Attól az estétõl fogva, mikor a bár mosdójába megjelenik Paola Bracho. A nõ, aki a megszólalásig hasonlít rá, csak Paulina szegény, Paola viszont dúsgazdag, önzõ és egoista. Már aznap este megfogalmazódik benne a gondolat, hogyan szabaduljon meg unalmas életétõl. Vele van Luciano Alcantara, a szeretõje is, aki mindenben segít neki. Paola elõadja ötletét Paulinának, de a lány nem megy bele, így rákényszerítik: elrejtik egyik értékes karkötõjét Paulina táskájába, és a bár tulajdonosa elõtt "megtalálják" ott. A lány, hogy elkerülje a börtönt, rááll az alkura. Hogy Paola minél hamarabb elkezdje tanítani a lányt, megjelenik az otthonukban, ahol súlyosan beteg édesanyját találja csak, aki nem sokra rá, meghal. Paulina csalódik võlegényében is, aki elhagyja õt egy vagyonos nõért. Így már nem tartja õt semmi sem Cancunban. Paola felkészíti a legaprólékosabban a nõt, hogyan utánozza õt a családja elõtt, hiszen egy évig helyettesíteni kell. Nemsokára Paulina el is utazik Mexikóba, félelemmel telve, hogy mi lesz, ha a család rájön. Ott megismerkedik a Bracho családdal: Dona Piedaddal, a nagymamával, akit azonnal megszeret, és aki pár napra rá már tudja, hogy nem Paola tért vissza, de senkinek sem szól róla, mert maga is megkedvelte a lányt. Rodrigoval, és Patriciával, akik gyûlölik Paolát cinikussága miatt, Estefániával, egy istentisztelõ lánnyal, aki szintén utálja a nõt; férjével Willyvel, akivel viszont Paolának viszonya van; a két gyerekkel Carlitosszal és Lizával; és persze magával Carlos Daniellel, aki Paola férje. Paulina rögtön vonzódni kezd a férfihoz, aki rettentõen imádja feleségét. Megtudja, hogy a Bracho porcelángyárnak anyagi problémái vannak, így Paulina elhatározza, hogy ezt a kényszerévet arra fogja használni, hogy segítsen a családnak. Már kezdik megszokni az "új Paolát". Nem is sejtik, hogy az igazi messze külföldön éli vígan életét Alessandro Farinával, a milliomos szeretõjeként. Azonban egy nap súlyos autóbalesetet szenvednek, melyben Alessandro megbénul, így Paola elhatározza, most már hazatér. Így saját maga buktatja le Paulinát, és börtönbe is akarja juttatni. Ám addigra Carlos Daniel is mindent megtud, és elõször hallani sem akar Paulináról, majd rájön, hogy beleszeretett. De még mindig köztük áll Paola, akire Paulina nem tud haragudni, miután megtudja, hogy az ikertestvére; viszont õt a legkevésbé sem érdekli testvérének sorsa…

Televisa 1998 102 epizód

Az egyik kedvenc sorozatom.Szuperjó története van és kiválók a szereplők is.A főszereplők még illenek is egymáshoz.Akár még most is megnézném.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr611607028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák