HTML

Amor en custodia

2010.02.13. 16:15 | calista | Szólj hozzá!

Juan Manuel (Osvaldo Laport) egy átlagos, alázatos vidéki ember, egy nap megmenti Paz Achaval Urien (Soledad Silveyra), egy nagy farmtulajdonosnõ életét. Paz hálából eltökéli, alkalmazni akarja Juan Manuelt testõrként. Juan Manuel azonban nem az az ember akit pénzzel meg lehet “vásárolni”, hiszen ennek az embernek nincs ára, nem fogadja el a munkát. Mindazonáltal a sors és a rejtélyek ismét összehozzák õket. Az életük, és a társadalmi különbségeik ellenére is, felpattannak kettejük között a szerelem és a vágy szikrái.
Nicholas Pacheo (Sebastian Estebanez) egy profi testõr, fiatal, nemes és nagyon jóképû. Barbara Bazterrica (Melina Petriella) egy gazag, elkényeztett és szeszélyes fiatal lány, Paz lánya. Amikor az elsõ pillanatban találkozik Barbara és Nicolás egybõl megutálják egymást, de ismerjük jól: az utálat közel áll a szerelemhez. Hamar felszínre törnek az igazi érzelmeik, de fellép egy rosszakaró, Tatiana (Gimena Accardi), aki megpróbálja megszerezni magának Nicholást.

Amor en Custodia - 210 epizód, Telefe (Argentína), 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr851755026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telefe
süti beállítások módosítása