HTML

Alborada

2010.02.13. 13:58 | calista | Szólj hozzá!

A mexikói szármozású Luis Manrique Allerano (Fernando Colunga) a panamai Santa Ritában egy embert keres akivel az unokatestvére Diego (Luis Roberto Guzmán) szerint üzletelnie kell. Az üzlettárs helyett azonban a rendőrség jön érte egy olyan bűncselekmény miatt, amit el sem követett. Luist lecsukják, de a barátja Felipe (Alejandro Tomassi)  segítségével, aki lefizeti az  őrt, kiszabadul.  Luis azonban nem tud elmenekülni, mert elkapja őt a de Gusman család szolgálója. Adelaida de Gusmán (Zully Montero) nem éppen a jóságáról híres.  Fiát Antoniót (Arturo Peniche) hozzákényszerítette María Hipolitához (Lucero), akivel azonban még nászéjszakájuk sem volt. Antonio azt hazudja feleségének, hogy beteg, de az igazság az, hogy inkább a férfiakhoz vonzódik. Adelaida egy ördögi tervet eszel ki: a fogvatoartott Luis rákényszeríti hogy az éj leple alatt bemenjen Hipolita szobájába és egy közös éjszakát töltsön el a férjébe fülig szerelmes lánnyal. Adelaida ugyanis csak egy örökössel tudja megszerezni bátja egész vagyonát. Luis teherbe ejti Hipolitát, de a szerlmeskedés után az egészet elmondja a lánynak és elmenekül. Néhány nap múlva Hipolita úgy dönt hogy dadájával elszökik a házból és megkeresi a férfit, akinek sem a nevét, sem az arcát nem ismeri.
Luis eközben visszatér Mexikóba a családjához, édesanyjához a szigorú dona Juanához (Daniela Romo) feleségéhez a hívő Esperanzához (Mariana Garza) nagynénjéhez a kedves dona Isabelhez (Mariana Karr) és az unokatestvéréhez Diegóhoz, aki gyermekkora óta gyűlöli Luist. Juana azonban egy titkot relyteget, csecsemőkorukban elcserélte a fiát Diegót Luisszal, hogy biztosítsa fia számára a családi vagyont.
Eltelik három év, Adelaida meghal, Hipolitának megszületett fia Rafael és megérkezett Mexikóba édesanyja Asunción (Olivia Bucio) és férje Francsisco (Manuel Ojeda) házába. Itt sincs azonban könnyű élete Hipolitát ugyanis gyűlöli húga Catalina (Irán Castillo) és mostohaapja Francisco is. nemsokára Luisszal is találkozik, aki azonnal megismeri Hipolitát, a lány viszont nem tudja ki is valójában Luis…
Alborada - 95 epizód,  Televisa (Mexico), 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr531754698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: televisa