HTML

Amantes

2010.02.13. 14:17 | calista | Szólj hozzá!

Isabel (Chantal Baudaux) egy gyönyörű fiatal lány,aki gazdagságban nőtt fel, ám soha nem volt boldog, hiszen szülei Eugenia (Carlota Sosa) és Virgilio (Gustavo Rodriguez) sosem szerették egymást. Virgilio csak a vagyona miatt vette feleségül Eugeniát.
Camilo (Juan Carlos Alarcon) egy fiatal férfi, aki a szegénynegyedben nőtt fel, de a jövőjét orvosként képzeli el. Camilo és Isabel már egy ideje szerelmesek egymásba és mindent megtennének egymásért, de nem csak Camilo az egyetlen aki azt szeretné ha Isabel a felesége lenne. Saúl (Aroldo Betancourt), egy gátlástalan ember, aki zsarolja Isabel családját egy bűntettel amit Virgilio követett el. Isabel, hogy megmetse apjáta börtöntől, feleségül megy hozzá. Camilo egy Erika (Veronica Schneider) nevű nő karjaiban keresi a boldogságot, csakhogy Amit Isabel iránt érzett szerelme nem halt meg, sőt még jobban lángol mint eddig…

 

Amantes - 120 epizód, RCTV (Vnezuela), 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr151754749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: rctv
süti beállítások módosítása