HTML

itt a következő

2015.02.03. 16:43 | calista | Szólj hozzá!

ez is aranyos

Újabb kép

2015.02.03. 16:42 | calista | Szólj hozzá!

ez is naon klasz

Tuti képek

2015.02.03. 16:41 | calista | Szólj hozzá!

érdekes mozgóképek,romantikusak,le is menthetők.

Címkék: mozgóképek

Seherezádé

2011.04.18. 19:00 | calista | Szólj hozzá!

2011 04. 14. -én kezdetét vette a Seherezádé című új telenovella a TV2 műsorán, miután befejeződött a Cuidado con el angel, vagyis az Árva angyal. a novella Törökországból érkezett hozzánk , s ottani nézőinek elnyerte a tetszését. A története röviden: A szép főhősnő fia súlyos betegségben szenved , de nincs pénze a gyermekét megmentő műtétre ezért főnökéhez fordul,aki pedig egy szenvedélyes éjszakát kér a pénzért cserébe. 

Megvallom őszintén nekem nem nyerte el a tetszésemet , egyrészt a rövid történet , másrészt pedig az unszimpatikus szereplők miatt. De akinek tetszik az nézze egész nyugodtan.Egyébként a sorozat 180 részes.

Címkék: hírek

Cuidado con el angel a TV2-n!

2010.07.02. 18:17 | calista | Szólj hozzá!

2010. 07.05.-től minden hétköznap látható lesz a Cuidado con el angel , magyar címén az Árva angyal című telenovella.A főszereplők közül a legismertebb Helena Rojo ,aki Ceciliát alakítja s ebben a sorozatban is a lányát keresi ,akárcsak korábban a Titkok és szerelmek ben. E novellában is a főhősnő a lánya,ezesetben Marichuy . De rajta kívűl ismert még Laura Zapata, akit hazánkban olyan sorozatokban láthattunk mint Rosalinda, Paula és Paulina,Esmeralda,Betolakodó és a Maria mercedes, valamint Neila Norvind akit  a Szeretők és Rivlisokban és a maria del carmenben láthattunk.   A  főhősöket alakító színészek ezzel a telenovellával mutatkoznak be itthon Magyarországon.Marichuy szerepében Maite Perroni ,míg Juan Miguelt William lewy alakítja.

 

Címkék: hírek

Más sabe el diablo - Ördögi kör

2010.05.07. 18:48 | calista | Szólj hozzá!

Ángel Salvador (JenCarlos Canela) édesanyja a gazdag ACERO- családnál cselédeskedik egyetlen családtagjával: a keresztanyjával. Beleszeret Martín (Miguel Varoni) fiatalúrba, és azt hiszi, az viszont szereti őt. Teherbe esik, de az “anyós”-jelölt kötelezi az abortuszra, ami elől a lány megszökik Mexikóból Miamiba, miután megtudja, hogy Martín New Yorkba ment tanulni. A gyermeket végül New Yorkba érve egy metró-állomáson szüli meg, és a lánykori nevét adja neki. Papírok és apa nélkül neveli fel Ángel-t, aki egy bandába verődve rablásokból segíti az édesanyját…
Ángel börtönbe kerül, ezalatt az édesanyja megbetegszik, és a banda vezetője segíti azzal a szándékkal, hogy Ángel majd rablásból kifizeti őt. A börtönben a fiú kirendelt ügyvédje Manuela Dávila (Gaby Espino), aki a sors különös fintora nyomán éppen Martín Acero menyasszonya. Manuela az első ember Angel életében, aki hisz benne, felveszi futárnak az ügyvédi irodájába, és szép lassan egymásba szeretnek. Manuela szakít Martínnal, aki viszont a Davila vagyonra és Corporation-ra vetette a szemét, és ezt nem hagyhatja annyiban: eláztatja Ángel-t Manuela előtt, hogy házasságra lépve vele, hatalmat szerezzen magának. Bár ekkorra Manula már gyermeket vár Ángel-től. Martín, megtudván, hogy Ángel a saját fia, nem akadályozza meg abban, hogy csapdába csalja, és megölesse.
A mindenki által halottnak vélt Ángel-t egy festő barátja és tanítója segíti tovább, amíg Martín Acero-t le nem leplezik… (Fordította: Dzsanna)

Más Sabe el Diablo - 182 epizód, Telemundo (USA), 2009-10

Címkék: telemundo

Új telenovella a Cooltv-n!

2010.05.03. 20:49 | calista | Szólj hozzá!

A COOL tv csatorna május 5.-től indít útjára egy újabb amerikai telenovellát a Más sabe el diablót.Nálunk Magyarországon az Ördögi kör címet kapta a novella. Gaby Espino alakítja a főhősnőt Manuela Davilát egy ügyvédnőt.Aki mellesleg egy bandavezér menyasszonya.A férfi főhőst Angel Salvadort pedig Juan Carlos Canela alakítja . A poént inkább nem lövöm le,nézzétek meg a tv-ben hétköznap délután 16:55-kor!

Címkék: hírek

Rosario

2010.03.19. 17:54 | calista | Szólj hozzá!

Rosario és férje mindketten színészek.Egy színházi jelenetben  egy gátlástalan férfi megöli Roasio férjét,s rá keni a gyilkosságot.Így Rosario börtönbe kerül,a gyermekeit pedig a valódi tettes sajátjaiként neveli fel. Évekkel később a nő egyik fiából pap lett.Nevelőapja ,a valódi tettes súlyosan megsérül,ekkor halálos ágyán beismeri hogy ölte meg évekkel ezelőtt Rosario férjét.Így Rosario kijut a börtönből.Azonnal fiai keresésébe fog.Eközben megtudja hogy halálos beteg,ezért gyónni megy a közeli templomba,ahol a pap akinek gyón éppen a saját fia,aki azonnal felismeri őt....

Rosario

Címkék: telenovellák

Rosalia

2010.03.19. 17:39 | calista | Szólj hozzá!

Rosalia a kedves és aranyos lány,egy nap megtudja hogy halálos beteg.Lemond , pénzéről, családjáról és barátairól is. Betegsége megszállottjává válig, meggyűlöli a világot. Kegyetlenül bánik a körülötte élő emberekkel. Elszedi legjobb barátnőjétől a vőlegényét,tönkreteszi nagynénje házasságát. Miond közül a legszörnyűbb hogy betegsége tudatában férjhez megy egy jólelkű,ám szegény fiatalemberhez Renehez. Majd pedig közli a férfivel hogy nem soha nem szül neki gyermeket. A férfi nem tűri tovább a megaláztatásokat s elhagyja a lányt.Rosalia csak ekkor döbben rá mit is tett,s hogy beleszeretett Renebe.Elhatározza kerüljön bármibe ,de jóvátesz mindent ,s visszaszerzi Renet.

 

Címkék: telenovellák

Rina

2010.03.05. 19:02 | calista | Szólj hozzá!

Rina egy szegény lány aki virágot árul az utcán.Egy nap egy gazdag öregember szóba elegyedik vele. Össze is barátkoznak. A férfi a halálos ágyánál arra kéri őtlegyen a felesége.Az öreg miliárdos így kívánja megakadályozni hogy kapzsi rokonai retegyék kezüket a vagyonára. Módosítja végrendeletét,melyben mindent Rinára hagy. Ez a biztosíték ha még halála előtt nem tudná nőül veni a lányt.amikor pedig az öreg meghal családja előtt is nyilvánvalóvá válik kié az örökség.Így kezdődik az áskálódás az ártatlan lány ellen.Az elhunyt öreg ,kegyetlen nővére ráveszi gyenge akaratú fiát Danielt hogy udvaroljon Rinának,vegye feleségül,szerezze vissza  a vagyont,majd dobja ki a lányt az utcára.Csakhogy a terv visszafelé sül el,Daniel ugyanis beleszeret a szépséges Rinába..

        

Címkék: telenovellák

Pelusita

2010.03.05. 18:38 | calista | Szólj hozzá!

Pelusita egy kamasz lány,akit nagyapja a Cameron nevű bohóc nevelt fel.Úgy tűnik árva ,ám ekkor fekbukkan az életében Beatriz Csang li.Azt hiszi ismeri Pelusita múltját,de amikor előkerül egy régi érme kiderül hogy mégsem így van. Palusita ezalatt megismerkedik patricioval,akivel hamarosan egymásba is szeretnek. Ám egy idő után minden kezd arra utalni hgy ők testvérek. s miközben megpróbálnak rájönni az igazságra a tragédia folytatódik...

Címkék: telenovellák

Humberto Elizondo első mozifilmje!

2010.03.03. 22:59 | calista | Szólj hozzá!

Humberto Elizondo először szerepelt mozifilmben.KÉt olyan ismert színésznő volt a partnere mint Salma Hayek és Penelope Cruiz. A Las bandidas két nőről szól akik különböző társadalmi körből származnak,de a családi veszteség és a bosszú összeköti őket. Elizondo a kormányzót alakítja ,aki pénzét helyezné a városka széfjébe,de hanyatt homlok menekül,amikor rájön banditák feni a fogukat a bankokra.A magyar tv-nézőknek ismerős lehet az Esperanzaból itt Fermin Raqmenat alakította,illetve a Paula és Paulinából is ahol pedig a börtön igazgatóját formálta meg ,ahol Paulina raboskodott. Egyébként is ritka hogy telenovella szereplő mozivászonra kerüljön,de ilyen esetben mint ez ,amikor 50 éves kora felett történik meg még ritkább.Ezúton is gratulálunk neki és sok sikert a továbbiakban!

Címkék: hírek

Maria Jose

2010.02.26. 15:11 | calista | Szólj hozzá!

Maria Jose egy szegéyn lány,aki tanulmányai mellett sokat dolgozik egy kabaréban hogy fizetni tudja haldokló apja gyógyszereit.Carlos Alberto egy fontos ügyvéd Raul fia,élvezi tanári állását és még apja unszulásának ellenére sem mond fel. Apja ugyanis azt szeretné ha csatlakozna a családi vállalat vezetéséhez. Carlos Alberto hamarosan vonzódni kezd egyik tanítványához Maria Josehoz,noha tudja ez tiltott.Képtelen ellenállni vonzalmának ezért udvarolni kezd neki. Maria Jose ki nem állhatja őt , mert tudja hogy Carlos Albertonak csak kedvtelés a tanítás,nem pedig hivatás.S ha megunyja lelép,és élvezi a gazdagok léha életét.Azonban ahogy a férfi udvarolni kezd neki,lassanként megismeri igazi voltát, s rádöbben hogy félreismerte őt. Hamarosan fülig egymásba habarodnak. az igazi baj ekkor következik be.Raul megfenyegeti fiát vagy csatlakozik a céghez vagy leleplezi Carlos Alberto és Maria Jose szerelmét az iskola igazgatója előtt...

A történet sokban hasonlít a 2000-ben készült Barátok és szerelmek(Locura de amor)c. telenovellára.Melynek főszereplői:Adriana Nieto és Juan Soler(Nathalia és Enrique).

Címkék: telenovellák

Maria Belén

2010.02.26. 14:45 | calista | Szólj hozzá!

Maria Belén egy 6 éves kislány,aki nemrég veszítette el nevelőszüleit egy autóbalesetben. Nagybátyja Roger veszi gondjaiba.Ám ő ambiciózus és gonosz,ráadásul ő idézte elő a balesetet melyben a kislány elveszítette a nevelőszüleit. S mindezt azért hogy ő és féltestvére Alfonzo Garcia Marin legyenek a hatalmas vagyon örökösei. Ám azzal nem számolt hogy Maria Belén túléli a balesetet,azzal pedig még kevésbé hogy az árván maradt kislány épp őhozzá kerül. Ezért ördögi tervet eszel ki.A kislányról mindenkinek azt mondja hogy örökbefogadta,miközben úgy tesz mintha gyászolná Maria Belént és nevelőszüleit. Új nevet ad a kis Mariának. A kislánynak a Salome nevet adja.20 év múlva Salomé/Maria Belénből gyönyörű nő lett. Hamarosan megismerkedik a dúsgazdag Adolfóval.Kettejük között szerelem szövődik...

a képen Maria Belén

Címkék: telenovellák

Juana Iris

2010.02.26. 14:25 | calista | Szólj hozzá!

Juana Iris egy fiatal lány akit nagynénje nevelt fel,fogadott testvérével Rquellel együtt.Raquellnek időközben rögeszméjévé válik hogy nevelőanyja csak Juana Irist szereti,ezért szívből gyűlöli a jószívű lányt. Juana Iris mexikóvárosba megy hogy a prostituáltként dolgozó valódi anyját megkeresse.Itt ismerkedik meg a gazdag férfivel Bernardoval,s egymásba szeretnek.Boldogságuk csupán addig tart,amíg  Bernardo Juana Irist be nem mutatja a fiának Robertonak.Juana Iris és Roberto halálosan egymásba szeretnek.Amikor erre Bernardo rájön,megkezdődik a harc közte és fia között Juana Iris kegyeiért.Ekkor találkozik Raquell Robertoval és beleszeret. Raquell dührohamot kap amikor megtudja hogy Roberto valójában Juana Irist szereti.

Komment:A történet fordítása közben akaratlanul is a Rebeca c.  telenovella jutott eszembe.A kettő közti különbség mindössze annyi hogy rebeca az apját keresi ,míg Juana Iris az anyját.  

Címkék: telenovellák

Guadalupe

2010.02.26. 14:07 | calista | Szólj hozzá!

Francsico Javier Pereyra felelősségteljes és szerető ember.Egy nap feleségül veszi Elvirát.Feleségével együtt érkezik a házába, annak szobalánya Guadalupe.Francisco és Guadalupe egymásba szeretnek, a férfi el is hagyja feleségét.Ám nemsokára levelet kap nagynénjétől,miszerint az bajban van.Ezért oda utazik. Francisco itt találkozik Raullal,aki a férfi tökéletes hasonmása.Raul látva a hasonlóságot kihasználja a helyzetet.Megöli Franciscot ,felveszi a személyazonosságát s elutazik a Pereyra házba.Abban a hitben hogy a férfi halott átveszi a helyét.Eközben az igazi Francisco egy távoli magánklinikán haldoklik. Vajon meddig tart a színjáték?Túléli-e Francisco a gyilkossági kísérletet?

Címkék: telenovellák

A 60-as,70-es és 80-as évek termékei

2010.02.22. 20:52 | calista | Szólj hozzá!

Ezekben az években igen sok olyan telenovellát készítettek,amelyeknek egy-egy női név a címe.Az elmúlt néhány nap során  rengeteg ilyen novellával találkoztam az interneten,de mivel tartalmat csak egyrészükhöz találtam,ezért úgy gondoltam itt azért a címeket igyekszem dátummal együtt felirni. Adriana(1967),  Aurelia(1968), Shispita(1982), Clarisa(1993), Claudia(1960),Cynhia(1968), Deborah(1967), Elena(1961), Elisa(1959,1979),Eugenia(1963), Gabriela(1964), Tania(1980), Valentina (1993), Veronica (1980), Yara((1979), Janina(1962), Julia (1979), Magdalena(1970), Marcela(1970), Maria guadalupe(1960), Mariana(1970), Marianela(1961), Paloma(1975).Van több is de itt csak azokat szeretném megemlíteni amelyeknek nem bukkantam rá a tartalmára.E novellákról további érdekességeket az Alma latina.hu illetve a novellanow.com weblapon olvashattok!Jó böngészést!

 

Címkék: hírek

Rubi

2010.02.22. 20:42 | calista | Szólj hozzá!

A legújabb gyöngyszemet a Rubi c. telenovellát végre egy kereskedelmi csatorna tűzte műsorára hazánkban.Nem is akármelyik,az egyik legnézettebb csatorna az RTLklub.A sorozat idén januárban indult útjára.A felszínen gonosz,de belül jóságos lány története egyenlőre úgy tűnik hogy állja a sarat.Ennek ellenére a konkurens csatorna a TV2 által vetített Bűbájos boszorkák nézettségével nem veheti fel a versenyt.A főhősnőt Rubit Barbara Mori alakítja,míg a férfi főszerepet Eduardo Santamaria formálja meg.Ha tudni szeretnéd miről szól akkor kövesd figyelemmel minden hétköznap 16:50-kor az RTLklub-on.

Címkék: hírek

El diablo con los guepos/Pokolba a szépfiúkkal

2010.02.22. 20:28 | calista | Szólj hozzá!

E gyöngyszem nemrég kezdődött el hazánkban a zone romantikca műsorán hétköznap este 20:00-kor.A magyar nézőknek ismerős lehet a történet és a szereplők is.Hiszen 80%-ban megegyezik a hazánkban már országos sikert aratott Muneca Brava/Vad angyal című sorozattal.Nos azt nem tudni hogy véletlen e vagy sem,de az tény hogy mindkét történet főhősnője zárdában nevelkedett,imádja a focit és még a nevük is közös :Milagros.Míg az El diablo con los gueposban Allisson Lozz ,addig a Muneca Bravaban Natalia Oreiro(Te vagy az életem,Katchorra) alakítja Milagrost.A férfi főszereplőt az egyikben Facundo Arana (Yago,Te vagy az életem,Bátor Juan atya,stb.),a másikban Eugenio Siller alakítja.Hiába az új változat az eredetinek nyomába se ér.

Címkék: hírek

El rostro de analia/A bosszú álarca

2010.02.22. 20:11 | calista | Szólj hozzá!

Végre megérkezett hazánkba az eddig nem vetített sorozat az El rostro de analia.Itthon igen találóan A bosszú álarca címre keresztelték.A három főszereplő Gabi Espino(Luna az örökösnő,Rebeka),Martin Karpan és Analia szerepében Elizabeth Guttierez.Bár már 2009-ben elkezdték vetíteni a novellát,jelenleg is tart,s úgy tűnik elérte a várt sikereket.Történetét tekintve,igen érdekes a novella.Felbérelnek egy nőt hogy megölje a főhősnőt,de helyette ő hal meg.A kórházban összecserélik őket,így a főhősnő a bérgyilkos arcát kapja meg a műtét során.De a poént inkább nem lövöm le,ha kiváncsi vagy rá nézd a sorozatot nap mint nap a COOLtv-n hétköznap 16:50-kor.

Címkék: hírek

Elisa

2010.02.20. 19:27 | calista | Szólj hozzá!

Elisa egy bevándorló,aki Mexikóba költözik.Itt új életet kezd.Új munkahelyén ismerkedik meg Romulóval,akiről hamarosan kiderül hogy a főnöke.Ám ekkor már késő,Elisa és Romulo egymásba szerettek....

 

Számos hasonló novella készült később,köztük a Betty a csúnya lány(Yo so betty la Fea),Lety a csúnya lány(La fea mas Bella),Lisa csak egy van(Verliebt in Berlin),Címlapsztori(Ugly Betty).Ezek azonban annyiban eltérnek hogy kezdetben csak a titkárnő szerelmes a főnökbe,vissza ez csak később a történet előrehaladtával lesz érvényes.Elisa és Romulo karaktermásai:Betty és Armando(Ana Maria Orosco,Jörg Enrique Abello),Lety és Fernando(Angelica Vale és Jaime Camil),Lisa és David(Alexandra Neldel és Mathis Künzler),betty és daniel(America Ferrera és Eris Mabius).

Címkék: telenovellák

Colorina

2010.02.20. 16:48 | calista | Szólj hozzá!

Gustavo Adolfo Almazán egy elnyomott milliomos.Nős, zsarnoki anyja Ana Maria irányítja minden lépését.Egyik éjszaka testvére ivan lerészegedik egy kabaréban, s az egyik alkalmazott a vörös haja miatt Colorinának nevezett lány hozza haza.Így ismerkedik meg egymással Gustavo Adolfo és Colorina.Azonnal egymásba szeretnek.Csakhogy ivan is beleszeret a lányba.Anyjuk pénzt ajánl Colorinának hogy gyermeket szüljön fiának,akit aztán születése után az ő gondjaira bíz.Colorina eleinte belegyezik a dologba,végül amikor a gyermek megszületik képtelen lemondani róla.ezért megszökik.régi otthonában találkozik egy régi kedves barátjával,akit elhagyott a felesége két gyerekkel.Colorina magához veszi a kicsiket,így hiába lele rá Ana maria nem tudja majd melyik az ő unokája.Montereyben kezd új életet,tisztes anya és üzletasszonnyá válik.Butikot üzemeltet.20 évvel később a három fiú,immár majdnem felnőtt.Mindannyian betöltötték már a 20-at.Colorina visszatér Mexikóba.Gustavonak sikerül megtalálnia őt.Mostmár tudni akarja hogy a három a fiú közül melyik az övé...

A történet tulajdonképpen a Salomé c.novella eredetije.Melyben Salomé(Colorina)szerepében Edit Gonzales látható.

Címkék: telenovellák

Clarisa

2010.02.20. 16:30 | calista | Szólj hozzá!

Clarisa egy Durangoi bentlakásos iskola növendéke.Nővére elide szüleik halála után elhagyta a lányt.Itt a bentlakásos iskola falai közt ismeri Rolandot ,akivek egymásba szeretnek.Miután kikerülnek az iskola falai közül ,összeházasodnak. Hamarosan felbukkan Elide Clarisa életében,hogy rávegye legyen a legjobb barátja felesége. De felfedezi hogy huga már férjhez ment,így elhatározza hogy tönkreteszi a fiatalok házasságát.Felbéreli gastont a szeretőjét hogy ölje meg Rolandot.Elide férje rájön a nő gaztetteire és azonnal válni akar.Elide a botrány elkerülése érdekében megöli Gastont. Clarisa épp ekkor jelenti be hogy terhes. Hogy házasságát mentse Elid kitalálja hogy ő is állapotos. Amikor pedig Clarisa megszüli a babát,azt hazudja a lánynak hogy meghalt a kicsi.valójában azonban sajátjaként viszi haza a gyermeket.Clarisa hogy kiheverje a traumát,elutazik.Az utazás során ismerkedik meg Robertoval,aki orvos és ráadásul rolando tökéletes hasonmása.Némi nyomozás után kiderül hogy ő rolando ikertestvére.Összefognak hogy ebizonytsák Elide fia valójában Ckarisáé.

Címkék: telenovellák

Amarte es mi pecado

2010.02.14. 17:15 | calista | Szólj hozzá!

Nora egy Patzcuero városában élő gyönyörű nő tele álmokkal.Apja jacobo mindig is azt akarta hogy egy vagyonos ember felesége legyen,Norat összehozza a sors Alfredoval egy szegény fiúval.erről azonban az apjának nem mer szólni.Amikor azonabn mégis rászánja magát hogy elmondja ,apja szívrohamot és meghal.Nemsokkal ezután megtudja Isaurától a mostohaanyjától hogy ő és Alfredo cinkosok .A városkában hamarosan pletykálni kezdenek a jószívű lányról,így nénikéjével Morelia Alehandraval együtt a a fővárosba költözik. itt ismeri meg Artúrót az állástalan pilótát.Hamar egymsába szeretnek és eltöltenek egy szenvedélyes éjszakát. Ám egy nap a légitársaság  állást ajánl Artúrónak,aki ekkor megigéri neki ,hogy amint visszajött feleségül veszi.Artúró távvolléte alatt megismerkedik egy csodaszép újságíróval Paulinával.Egy céges partit követően ittas állapotban egymáséi lesznek.Amikor paulina hazatér mindent elmesél vőlegényének Juan Carlosnak.nemsokkal ezután megtudja hogy terhes.Juan kiborul emiatt,ráadásul arra is rájön hogy menyasszonya fülig beleszeretett Artúróba.Otthon Mexikóban Nora boldogan várja vissza kedvesét hogy elmondhassa neki kisbabát vár.Csakhogy paulina megelőzi őt ,és felhívja Artúrót s közli vele hogy terhes. A férfi kötelességből mindent elmond noranak majd szakít vele.Nora úgydönt nem szól a férfinak terhességéről,egyedül neveli majd fel a kicsit. hamarosan kiderül hogy Nora és paulina féltestvérek.Ez mégjobban kikészíti Norat.Bosszút esküszik azok ellen akik fájdalmat okoztak neki....

Címkék: telemundo

Al guna vez tendremos alas

2010.02.14. 16:53 | calista | Szólj hozzá!

Mexikóváros egyik szegénynegyedében él édesanyjával és Mostohapajábal becenevén "El gato"-val a gyönyörűszép Ana.Hogy anyját támogatni tudja egy pékségben dolgozik,mellette pedig a Maguel atya vezette templomi kórusban is énekel.Kegyetlen mostohapaja zsarnokságban tartja családját,ám Ana ennek ellenére optimista lány.Guillermo lamas  özvegyember, egy teljesen már fényűző környéken éli életét lányával Alehandrával.Vele ellentétben William ugyanolyan szegény volt mint Ana,most mégis boldog házassságbal feleségével Elizabethtel,és lányával Alexandrával.Boldogsága hamar szertefoszlik amikor feleségénél agydaganatot diagnosztizálnak.Nemsokkal ezután lánya leesik a lováról és meghal.Így a dada Clara elérkezettnek látja az időt arra hogy meghódítsa Williamet.Eközben Ana találkozik két autóőrült fiatalemberrel Nacho Nahjerrel és Rich Boyal.Ana és Nacho hamar egymsába szeretnek.Ezalatt Nacho volt barátnője Magdalena úgydönt visszahódítja a fiút. Sikerül is ágyba csábítania őt ,de Nacho hamar ráébre hogy hibát követett el ezért elküldi a lányt.Magdlena apjával Gustavoval utazik haza,amikor repülőgépük lezuhan.Gustavo meghal,Magdalena pedig a kórházban megtudja hogy terhes.Azonnal felkeresi Nachot és elmondja neki a hírt,aki emiatt szakít Anaval. "El gato" vagyis Ana mostohaapja rájön hogy egyik munkatársa elárulta őt,ezért végez a férfival.Ám ennek Ana is szemtanúja lesz,ezért mostohapaj megpróbálja a nyakába varni az ügyet.AS lány javítóintézetbe kerül.ahonnét jó magaviselete miatt hamar egy apácák vezette iskolába kerül,ahol sikerül elnyernie az apácák szeretetét,bizalmát és támogatását.Évekkel később már ő vezeti az iskolát,amikor anyja meglátogatja és közli vele hogy El gato halott.Ezidő alatt wiliam özvegyember lett és hiányzik egy nő az életéből.Ekkor ismerkedik meg Magdalenaval és a már felnőtt lányával Rosaval.Magdalena időközben elhagyta Nachot.Aki ezért most esélyt lát arra hogy visszakapja Anat.Magdalena lánya rosa egy farmon kezd el dolgozni,aminek a tulajdonosa a halottnak hitt "El gato" Ana mostohapja.Magdalena megcsalja Williemet a férfi legjobb barátjával Richarddal.Guillermo lamas dadát keres lányának,így ismeri meg Anat.A lány a kis Alehandra dadája lesz.S Amikor visszatér emiatt szülővárosába találkozik a jóképű Williammel,akivel azonnal egymásba szeretnek.A bonyodalmak azonban csak ezután kezdődnek.Magdalena nem akar lemondani Williamről Ana javára ,ráadásul megjelenik Nacho hogy visszaszerezze a lányt.S a tetejébe "El Gato" elhatározza elpusztítja mostohalányát bármi áron....

Venevision 1987  130 epizod

Címkék: venevision