HTML

Angelika

2009.12.06. 17:27 | calista | Szólj hozzá!

A Del Avila család tagjai már a kezdetektõl megosztottak voltak a hoteljük jövõjét illetõen, arra a felfordulásra azonban nem számítottak, amit Rodrigo Cordova, a gazdag és befolyásos Diego Del Avila nyilvánvaló örökösének hirtelen halála okozott. Senki - kivéve Rodrigo gyilkosa. Rodrigo-t éppen azon az éjszakán ölik meg, amikor Don Diego bejelneteni készül, ki lesz a Villa Del Avila Hotel új vezetõje. A családban kitör a hatalmi harc. Ebbe a felfordulásba lép be Angelica Rodriguez, egy szerény, 19 éves vidéki lány, aki beleszeret Marcelo Cordova del Avila-ba, a meggyilkolt Rodrigo fiába. De úgy tûnik, Marcelo sorsa már elõre eldöntött. Gazdag és megnyerõ álarca mögött egy elhanyagolt, magányos ember áll, aki fél az igaz szerelemtõl. Nem sejtve, hogy Angelica az õ gyermekét várja, a fõvárosba utazik, hogy feleségül vegye a gyönyörû és ambíciózus Malena Vallejo-t. Házasságuk alapja a gazdagság és hatalom, nem az igaz szerelem. Mikor Marcelo nem tér vissza a birtokra, Angelica a férfi megkeresésére indul, és teljesen összetörik a férfi házasságának híre hallatán, azonban nem várt segítséget kap Marcelo unokatestvérétõl, Erasmo Del Avila-tól, aki az elsõ a családi hotel örököseinek listáján. Annak érdekében, hogy Angelica visszanyerje Marcelo szerelmét, Erasmo bevezeti õt a magasabb társadalmi körökbe, és kitaníttatja. Bízva abban, hogy segít ezzel, feleségül is veszi Angelica-t. De újabb tragédia történik, mikor az ifju férj hirtelen meghal. Angelica születendõ gyermekérõl mindenki azt hiszi, hogy Erasmoé, és ezért a hotel örököse. Emiatt a lánynak szembe kell néznie a Del Avila család haragjával, és Malena-val, aki riválisát látva benne tönkre akarja tenni. Ennek az ártatlan lánynak meg kell találnia az erõt, hogy bebizonyíthassa, a jó gyõz a gonosz felett, és hogy a szerelem erõsebb a gyûlöletnél.

RCTV 2000 160 epizód

Valószínüleg vetítették hazánkban e novelát is,bár bennem nemm hagyott nyomot.Be kell valljam nem néztem e sorozatot.De azért tudom melyiket adták s melyiket nem, annak ellenére hogy nem néztem vagy nem.A története viszont nagyon jó szerintem , kár hogy nem du. adták le.Biztosan néztem volna akkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr951578290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása