HTML

Celeste

2009.12.06. 18:16 | calista | Szólj hozzá!

Celeste egy szegény lány aki édesanyjával Luciaval él. Lucia rákos, és bár  próbálja elrejteni Celeste  mégis felfedezi . Celeste egy üzemben dolgozik, és egy nap ,amikor növényeket szállít , találkozik Francoval, akinek beragadt az autója, és  segítségre van szüksége.

A lány segít neki, és cserébe a férfi meghívja őt egy kávéra. Miközben beszélgetnek franco elmondja Celestenek a  nap és a hold legendáját. (A spanyol Sol y Luna): St. Francisco egyszer átadott  mindent, amije volt a "napnak és a holdnak", úgy gondolta, hogy a  neveknek  nincs jelentőségük, és így nevezte el a férfiakat napnak  és a nőket holdnak. Miután elmesélte a  legendát, Franco a nevét kérdezi és ő azt  válaszolja: hold. Anélkül, hogy ismernék egymás  igazi nevét, megbeszélik hogy találkoznak ugyanazon a helyen a következő napon. Eközben Lucia  állapota rosszabbodik, mostmár haldoklik. Franco és Celeste továbbra is találkozgatnak, és ültetnek közösen egy fát is. E fa alatt megesküsznek, hogy amíg élnek szeretni fogják egymást.Megbeszélik , hogy másnap találkoznak az általuk ültetett fa alatt és elmondják egymásnak az igazi nevüket.Celeste édesanyja meghal aznap este és a lány nem tud elmenni a megbeszélt találkozóra.Emiatt Franco azt hiszi Celeste becsapta őt.Aida, Lucia legjobb barátja, azt ajánlja  Celestenek , hogy hagyja el a házat, ami annyira tele van  emlékekkel. Megkéri a lányt hogy lakjon nála.Celeste néhány személyes holmiját magával viszi. Nem is sejti hogy ebben a házban lakik szerelme Franco is.Amikor Celeste belép a kastélyba Teresa azt hiszi ő az új szobalány ,ezért elküldi hogy vegyen fel egyenruhát.A lány annyira manipulatív, hogy sem  Celeste , sem  Aida nem tudja megmondani neki, hogy ez rossz. Celeste hamarosan családtaggá válik s szinte mindenki megszereti őt. Teresa egy nagyon hideg nő és rendkívűl rosszul bánik a lánnyal.Enzo, Teresa fia, többször is próbálkozik Celesténél,végül megpróbálja megerőszakolni őt. Rita, viszont megkedveli Celestet és barátnők lesznek. Celica, a gondnoknő, gyakorlatilag egy boszorkány, és ő is rosszul  bánik vele . Csak Leandro, Terézia férje (aki szintén Aida testvére) az aki jó kapcsolatot ápol celestevel. Aztán egy nap hazatér Enzo ikertestvére, és Celeste rájön,hogy ő nem más, mint Franco ... eleinte mindketten dühösek egymásra, de aztán kibékülnek újra egymásba  szeretnek.De egyikük sem sejti hogy Lucia mit titkolt egész életén át lánya előtt.

1991 telefe

Hazánkban többször ismételték a sorozatot.Adta többek között az RtL klub ,az MTV1 a Duna Tv vmint később a tv2 is.A Francot alakító színészt a magyar nézők a romatica csatornán vetített Szerencsés szerelem (1000 millones)c. telenovellából ismerhetik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr751578431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása