HTML

Lucecita

2009.12.07. 21:09 | calista | Szólj hozzá!

Lucia Escobar, Lucy egy 17 éves fiatal lány, aki a munkások gyermekeit tanítja ingyen egy Buenos Aireshez közeli kis faluban. Kénytelen szembesülni azonban a diszkriminációval és a mesztic elnevezéssel, de arra még õ sem gondol, hogy valaki hajlamos lesz megölnie Mariot, az édesapját. A lány tudni akarja, hogy miért kellett meghalnia apjának; és a szálak egészen Buenos Airesig vezetnek. Az útját keresztezi Esteban Zuluaga, egy fiatal joghallgató, akinek az édesapja öngyilkos lett Mariano Nunez Zamora miatt. A fiú bosszúból magába bolondítja Mariano lányát, Barbarát Egy nap mikor megismerkedik Lucyval, aki a nyomozást követõen jutott el a Nunez Zamora családhoz. Mindkettejüket ugyanaz a bosszú és gyûlölet fûti a családhoz, mind a ketten apjuk halálát köszönhetik Marianonak, de Esteban számára nehéz a döntés: a szerelem amit Lucy iránt érez, vagy a bosszú?

 Telefe 1999 Epizódok száma: 195

Magyarországon a tv2 tűzte műsorára.Egész jó kis sorozat,de azért nem a legjobb.Mégsem egy Titkok és Szerelmek vagy paula és paulina.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr631581615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása