HTML

Salome

2009.12.07. 17:49 | calista | Szólj hozzá!

Julio Montesinos egy fontos, gazdag család fia, aki zsarnok anyja, Lucrecia uralma alatt él. Lucrecia maga tervezi meg fia jövőjét, még azt is ő dönti el, hogy fia kit vegyen feleségül, ám a sors durva játékot űz vele. Angela, Julio felesége meddő, és rákban szenved, emiatt kénytelen nyomorékként élni, és képtelen eleget tenni házastársi kötelezettségeinek. Lucrecia ki nem állhatja Angelát, azt akarja, hogy Julio váljon el tőle, és olyan nőt vegyen feleségül, aki meg tudja ajándékozni gyermekekkel. A dolgokat tovább rontja, hogy Montesinoséknak el kell viselniük az élősködő Diegót, Angela öccsét. Egy este Diego két részeg bártáncosnőt (Kariciát és a Szőkét, Salomét) visz haza, a sógora otthonába. Julio, aki már jó ideje szex nélkül él, izgalomba jön, amikor Salome szájon csókolja. A táncosnők Ruby bárjában dolgoznak, ám Salome más, mint a többi ott dolgozó nő. Az utcákon töltött szörnyű gyerekkora, a tanulás és a család hiánya ellenére az igaz szerelemről álmodozik, akiről reméli, hogy egy nap belép majd az életébe. Amíg ez megtörténik, ivással, táncolással vigasztalja magát, és azzal hogy elviseli Figurín, egy bűnöző hajlamú alkalmi szeretője közeledését. Julio és Salome rövid találkozása megváltoztatja életüket. Újra találkoznak, és minden alkalommal az érzések, amelyek közöttük ébredtek, egyre erősödnek. Ez az abszurd és soha be nem teljesedhető románc ötletet ad a manipulatív Lucreciának. Azt akarja, hogy Salome legyen az unokája anyja. Bár első látásra a terv nagyon vadnak tűnik, hamarosan elkezd értelmet nyerni, amikor Salomé valóban teherbe esik. Julio lassan ráébred, hogy szerelmes a Szőkébe, de nem hagyhatja el Angelát, aki beleegyezik, hogy sajátjaként nevelje fel a gyereket. A kiábrándult Salome átadja fiát a Montesinos családnak, és azzal a tudattal vigasztalja magát, hogy úgy nevelik majd fel, mint egy királyt. Ám az utolsó pillanatban a táncosnő megbánja döntését, és északra szökik a babával és egy barátja két kisfiával együtt, akiket elhagyott az anyjuk. Ott hal meg Salome, a táncosnő, a helyét pedig átveszi Fernanda, az üzletasszony, és három fiú anyja. Az asszony húsz évvel később tér vissza a fővárosba. Most már Juliónak és Lucreciának kell rájönnie, hogy a Szőke három fia közül melyik a Montesinos család vagyonának örököse.

Televisa 2001 150 epizód

Magyarországon is levetítették.Méghozzá a tv2.Szintén délelőtt,nem értem miért.Ha du. adják talán többen nézték volna.Mindegy is, ők tudják.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr951580929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása