HTML

Marimar

2009.12.18. 15:36 | calista | Szólj hozzá!

A tengerparti kunyhóban él Marimar a nagyszüleivel és Bolhással, a kutyával. Egy nap találkozik Sergioval, a gazdag földbirtokos fiával. Tetszik neki a lány, de csak azért kezd el neki udvarolni, hogy bosszantsa az apját. Végül elveszi feleségül, de a család nagyon gyûlöli a lányt. Mikor Sergio elutazik, csalással, házasságtöréssel és rablással is megvádolják, így börtönbe juttatják. Ott egy nap levelet kap Sergiotól, miszerint el akar tõle válni. Marimar kiszabadul, és elmegy a fõvárosba, miközben Sergio gyermekét várja. Véletlenül pont az apja házába kerül, aki kitaníttatja, kimûvelteti Marimart. A lány, hogy ne is ismerjenek rá régi rossz akarói, nevet változtat, és Bella Aldamaként él Mexikóban. Sergio közben mindenhol keresi Marimart, nem tudván, hogy mostohaanyja írt egy levelet az õ nevében, mely szerint el fogja õt hagyni. Hiányzik neki Marimar, azonban egyre jobban vonzódik Bellához, aki viszont szisztematikusan teljesen tönkreteszi Sergio családját, a sok megaláztatásért, amit még szegény, tudatlan lányként kellett elszenvednie. De közben még mindig Sergiora gondol, és egyetlen vigasza a kislányuk….

Televisa 1994  75 epizód

Régebben amikor a tv2 leadta akkor kétszer is láttam,de most már biztos nem nézném meg.Egyébként nem rosz sorozat,a története is jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr691606986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása