HTML

Morena Clara

2009.12.19. 18:13 | calista | Szólj hozzá!

A gyönyörű ám szegény Rosalinda fejét elcsavarja a gazdag Emiliano Andrade (Julio Alcazar), és nemsokára megszületik közös lányuk Clara Rosa (Astrid Carolina Herrera). A szülés után azonban Rosalindát mindenki halottnak hiszi, így a kislányt Rosalinda nővére a megkeseredett Victoria (Cristina Reyes) neveli fel, két fiával együtt.
Clara Rosának már kiskorától kezdve ki kell vennie a részét a házimunkákban és a pénzszerzésben, felnőtt korában pedig ajtóról ajtóra kopoktatt és mindenfélét árul, hogy eltartsa családját. Emiliano eközben gazdag és befolyásos politikus lett, aki nem törődík Clara Rosa sorsával, ellenben Linda (Gabriela Spanic) a szeme fénye, még akkor is ha anyjától Montserattól (Yayaira Orta) már régen elvált. Montserrat azóta újra feleségül ment Emiliano legfőbb ellenségéhez a szintén politikus Lisandróhoz (Henry Galue), aki elhunyt bátyja két fiát Valentinót (Luis José Santander) és Franciscót nevelte fel. Valentinóból nagybátja jóvóltából ügyvéd lett, és eljegyezte már szerelmét Lindát is. Csakhogy egy véletlen sorá megismerte Clara Rosát, akibe azonnal beleszeretett…

 

Morena Clara - 137 epizód, Venevisión (Venezuela), 1995

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr531609489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása