HTML

Acorralada

2010.02.13. 11:11 | calista | Szólj hozzá!

20 évvel ezelőtt Octavia Izrabal (Frances Ondiviela) ellopott Fedorától (Sonya Smith) mindent ami számított neki, a két lányától kezdve egy jövedelmező parfümöket gyártó cégig. Octavia ezután meggyanúsítja Fedorát egy olyan bűncselekménnyel amit nem követett el, és börtönbe juttatja.
Eltelnek Fedora börtönévei és szabadulása után úgy dönt hogy visszaszerez mindent, amit elloptak tőle. Közben Fedora idősebb lánya Diana (Alejandra Lazcano) beleszeret Octavia fiába Maximilianoba (David Zepeda). Dianának ugyanazokat a megaláztatásokat kell átélni mint Fedorának, csakhogy neki nagyobb szerencséje van. Ugyanis belép az életébe Fedora, azonban egyikük sem tudja hogy ők egy család. Fedora Diana segítségével sok mindent elér, egy bárban dolgozik énekesnőként La Gaviota álnéven, és az idősebb lánya segítségével megtalálja fiatalabb lányát Gabyt (Mariana Torres), aki az Izrabal családnál dolgozik cselédként. Fedora próbálja távoltartani lányait Izrabaléktól, de a szenvedélyt amely Diana és Maximiliano között van nehéz megszakítani…
Acorralada - 188 epizód, Venevision, (Venezuela), 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr631754282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: venevision
süti beállítások módosítása