HTML

Cuidado con el Angel

2010.02.13. 11:16 | calista | Szólj hozzá!

Cecilia (Helena Rojo) egy szegény ám gyönyörű nő, aki beleszeret Patricioba (Ricardo Blume). Kapcsolatukat a férfi családja nem fogadja el, amikor pedig Cecilia teherbeesik, örökbeadja a gyermeket. Idővel újra visszatér Patriciohoz, de a titkát nem osztja meg vele, és így elkeseredett, bűntudattal teli életet kénytelen élni.
Eltelik 15év, Marichuy (Maite Perroni) egy angyali lánnyá cseperedik, aki Anselmo atya (Miguel Córcega) árvaházában nevelkedik, ahonnan el kell mennie. Egy részeg férfivel találkozik, aki megerőszakolja, ez az élmény mély nyomot hagy a lányba. Szerencséjére találkozik Candelariaval (Evita Munoz ‘Chachita’) aki befogadja és unokájaként szereti a lányt. Ám hiába tiszta és jószívű Marichuy, apróbb csíneket elkövet, például néha ételt lop az árva gyerekeknek. Egy-egy ilyen csínytevés után a rendőrség elkapja őt, és Patricio kezei közé kerül, aki a gyermekvédelemnél dolgozik.
Juan Miguel (William Levy) egy pszihológus, aki a fiatalkorú bűnözők rehabilitásával foglalkozik. Patricio régi barátjaként hozzá kerül Marichuy, és hamarosan megkedveli a lányt. Felesége Viviana (Naiela Norvind) egy könnyed nő, aki nem vágyik gyereknevelésre és szórakozni akar, ezért megszervezi a saját halálát. Anyósa, Onelia (Laura Zapata) vejét okolja lánya halálért, és amikor Juan Miguel a házába költözteti Marichuyt, éktelen haragra gerjed…
Cecilia továbbra sem képes feldolgozni fiatalkori bűnét, és úgy érzi muszáj megosztania titkát legjobb barátnőjével, Isabellel (Rocío Banquells). Nem is sejti hogy visszaélnek a bizalmával… Rocio kitalálja, hogy unokahúgát, Estefaniát (Ana Patricia Rojo) állítsák be mint Cecilia gyermeke. Terve jól sül el, és így akarják megszerezni Patricio és Cecilia vagyonát.
Marichuy és Juan Miguel idővel egymásba szeretnek, de sokan próbálják megakadályozni boldogságukat, de semmi nem lehet olyan erős mint a múlt szelleme. A nászéjszakán kiderül, Juan Miguel volt a férfi, aki alkoholmámorosan megerőszakolta Marichuyt, és hiába bánja tettét minden egyes nap, megváltoztatni nemtudja. Marichuy elmenekül, de mikor visszatérne férjéhez, ott találja Vivianat, ráadásul Isabela is meg akarja szerezni Juan Miguelt a vagyonárt. Marichuy egyedül marad, elhagyatottan, terhesen. Képes-e az angyal felállni a földről és visszavágni az őt ért sérelmekért? Packázahatsz vele? Nemigazán… “Óvakodj az angyaltól!”
Cuidado con el ángel - 194 epizód,  Televisa (Mexico), 2008


A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr571754297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: televisa
süti beállítások módosítása