HTML

Soledad

2010.02.13. 08:51 | calista | Szólj hozzá!

Alma Díaz del Castillo férje halála óta négy gyermekének szenteli az életét: Soledadnak, Antoniának, Fatimának és Juannak. A legidõsebbnek, Soledadnak, aki egy szerény titkárnõ, van egy barátja, aki nem messze, szintén a nem túl gazdag negyedben lakik, és akibe a lány valójában nem is szerelmes. Soledad virágot rendel húga esküvõjére. Itt ismerkedik meg Miguel Angel Olivaresszel, akibe elsõ látásra beleszeret. Miguel Angel egy nagy kozmetikai vállalat, a Beauty Corporation fõnöke. Soledad nagy hatással van a férfira, aki bár nõs, nem érzéketlen más nõk bájaira és gyakran keveredik kalandokba a cégének dolgozó modellekkel. Miguel Angel felesége a nála sokkal idõsebb és õrülten féltékeny Victoria Alvarez.
A sors úgy hozza, hogy Soledad a Beaty Corporationnél kezd el dolgozni Miguel Angel titkárnõjeként. A fõnök közelsége Soledadban feledteti az édesanyjától tanult tanult elveket, és a lány átadja magát a szenvedélynek...

Epizódok száma: 195  América producciones 2001

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr801754009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása