HTML

Amores de mercado

2010.02.14. 16:08 | calista | Szólj hozzá!

Lucia fiatalon esett teherbe és emiatt fiatalon ment férjhez Fernandohoz, anyja, Mercedes unszolására, aki nem akarta, hogy hozzá hasonlóan, Lucia is leányanyaként élje le életét. Lucia nyolc évig tartó, boldogtalan házasság után végül is beadja a válópert, ám élete váratlanul összekuszálódik, amikor férjét, Fernandot elrabolják. A férfiért követelt váltságdíj túl magas ahhoz, hogy a nõ azt ki tudná fizetni, így kénytelen mindenét pénzzé tenni. Hamarosan azonban kiderül, hogy az emberrablást maga Fernando rendelte meg annak reményében, hogy Lucia majd elkéri a váltságdíj összegét apjától.
Öt évvel késõbb Lucia saját éttermet nyit, ahol találkozik Diegoval, aki nemrég szabadult a börtönbõl. A férfinek azért kellett ülnie, mert Raquel nevû barátnõjének autóbalesetben történt haláláért a lány apja, s annak ikertestvére õt vádolta.

 

Epizódok száma: 123  Telemundo 2006

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr721757546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telemundo
süti beállítások módosítása