HTML

Elisa

2010.02.20. 19:27 | calista | Szólj hozzá!

Elisa egy bevándorló,aki Mexikóba költözik.Itt új életet kezd.Új munkahelyén ismerkedik meg Romulóval,akiről hamarosan kiderül hogy a főnöke.Ám ekkor már késő,Elisa és Romulo egymásba szerettek....

 

Számos hasonló novella készült később,köztük a Betty a csúnya lány(Yo so betty la Fea),Lety a csúnya lány(La fea mas Bella),Lisa csak egy van(Verliebt in Berlin),Címlapsztori(Ugly Betty).Ezek azonban annyiban eltérnek hogy kezdetben csak a titkárnő szerelmes a főnökbe,vissza ez csak később a történet előrehaladtával lesz érvényes.Elisa és Romulo karaktermásai:Betty és Armando(Ana Maria Orosco,Jörg Enrique Abello),Lety és Fernando(Angelica Vale és Jaime Camil),Lisa és David(Alexandra Neldel és Mathis Künzler),betty és daniel(America Ferrera és Eris Mabius).

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr11776529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása