HTML

Maria Jose

2010.02.26. 15:11 | calista | Szólj hozzá!

Maria Jose egy szegéyn lány,aki tanulmányai mellett sokat dolgozik egy kabaréban hogy fizetni tudja haldokló apja gyógyszereit.Carlos Alberto egy fontos ügyvéd Raul fia,élvezi tanári állását és még apja unszulásának ellenére sem mond fel. Apja ugyanis azt szeretné ha csatlakozna a családi vállalat vezetéséhez. Carlos Alberto hamarosan vonzódni kezd egyik tanítványához Maria Josehoz,noha tudja ez tiltott.Képtelen ellenállni vonzalmának ezért udvarolni kezd neki. Maria Jose ki nem állhatja őt , mert tudja hogy Carlos Albertonak csak kedvtelés a tanítás,nem pedig hivatás.S ha megunyja lelép,és élvezi a gazdagok léha életét.Azonban ahogy a férfi udvarolni kezd neki,lassanként megismeri igazi voltát, s rádöbben hogy félreismerte őt. Hamarosan fülig egymásba habarodnak. az igazi baj ekkor következik be.Raul megfenyegeti fiát vagy csatlakozik a céghez vagy leleplezi Carlos Alberto és Maria Jose szerelmét az iskola igazgatója előtt...

A történet sokban hasonlít a 2000-ben készült Barátok és szerelmek(Locura de amor)c. telenovellára.Melynek főszereplői:Adriana Nieto és Juan Soler(Nathalia és Enrique).

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr241792422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása