HTML

Alondra

2009.12.06. 17:03 | calista | Szólj hozzá!

Alondra (Ana Colchero) édesanyja halála után, apja Baldomero (Eric del Castillo), aki nagyon magányosan érzi magát, a házába hívja Lorettót (Beatriz Sheridan), Alondra nagynénjét, és két gyerekét, abban bízva, hogy a nő majd helyettesíti Alondrának az anyját. De tévedett. Loretto tiszta szívéből gyűlöli Alondrát, aki húgára emlékezteti. Ahogy telenek az évek Alondrából gyönyörű lány válik, arra a korra, nagyon liberális nézetekkel. Alondrának azonban még mindíg harcolnia kell a szigorú Lorettával, aki Alondrának szinte semmit sem akar megengedni. Baldomero eközben egy rancson van új szerelmével Carmelinával (Olivia Bucio), mit sem sejtve arról mi folyik az otthonában. Loretto nem csak Alondrát sanyargatja, de saját lányát Maria Elisát (Veronica Merchant) is, aki nem tud védekezni anyja akarata ellen. Loretto férjhez akarja adni lányát egy gazdag öregemberhez annak ellenére, hogy ő Raúlba (Fernando Colunga) a fiatal tisztviselőbe. Alondra és María Elisa sorsa még nehezebbé válik, amikor visszatér Loretto fia, Rigoberto (Juan Manuel Bernal), aki szintén azon van hogy a lányoknak ne legyen egy boldog percük sem. Alondra, egy énekesnő tanácsára elutazik az apja után a rancsra, hogy mindent elmondjon neki. Útközben megismerkedik Brunóval (Gonzalo Vega), akibe fülig beleszeret. Később azonban megtudja, hogy Brunónak felesége és két gyereke van. A második csalódás akkor éri, amikor rájön, hogy apja újra házasodni akar. Mikor hazatér María Elisát teljesen összetörve találja, azt hiszi hogy Raúl terhesen elhagyta őt. A két lány Mexikóvárosban kezd új életet, ahol Alondra egy kis virágboltot nyit és megismerkedik Carlosszal (Ernesto Laguardia), csakhogy Brunót még mindíg a szívében hordozza…

 

Alondra - 157 epizód, Televisa (Mexico), 1995

A novellát magyarországon nem vetítették,de meg kell említenem hogy szerepel benne a hazánkban is ismert Fernando Colunga.Maga a történet nem ragadott meg,talán mert hiányzik belőle az a  bizonyos kis plusz.

Egy kép a novella főciméből

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr591578232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása