HTML

Más sabe el diablo - Ördögi kör

2010.05.07. 18:48 | calista | Szólj hozzá!

Ángel Salvador (JenCarlos Canela) édesanyja a gazdag ACERO- családnál cselédeskedik egyetlen családtagjával: a keresztanyjával. Beleszeret Martín (Miguel Varoni) fiatalúrba, és azt hiszi, az viszont szereti őt. Teherbe esik, de az “anyós”-jelölt kötelezi az abortuszra, ami elől a lány megszökik Mexikóból Miamiba, miután megtudja, hogy Martín New Yorkba ment tanulni. A gyermeket végül New Yorkba érve egy metró-állomáson szüli meg, és a lánykori nevét adja neki. Papírok és apa nélkül neveli fel Ángel-t, aki egy bandába verődve rablásokból segíti az édesanyját…
Ángel börtönbe kerül, ezalatt az édesanyja megbetegszik, és a banda vezetője segíti azzal a szándékkal, hogy Ángel majd rablásból kifizeti őt. A börtönben a fiú kirendelt ügyvédje Manuela Dávila (Gaby Espino), aki a sors különös fintora nyomán éppen Martín Acero menyasszonya. Manuela az első ember Angel életében, aki hisz benne, felveszi futárnak az ügyvédi irodájába, és szép lassan egymásba szeretnek. Manuela szakít Martínnal, aki viszont a Davila vagyonra és Corporation-ra vetette a szemét, és ezt nem hagyhatja annyiban: eláztatja Ángel-t Manuela előtt, hogy házasságra lépve vele, hatalmat szerezzen magának. Bár ekkorra Manula már gyermeket vár Ángel-től. Martín, megtudván, hogy Ángel a saját fia, nem akadályozza meg abban, hogy csapdába csalja, és megölesse.
A mindenki által halottnak vélt Ángel-t egy festő barátja és tanítója segíti tovább, amíg Martín Acero-t le nem leplezik… (Fordította: Dzsanna)

Más Sabe el Diablo - 182 epizód, Telemundo (USA), 2009-10

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr471982329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telemundo
süti beállítások módosítása