HTML

Esmeralda

2009.12.07. 17:58 | calista | Szólj hozzá!

 

Egy esõs éjszakán egy fiú és egy kislány születik. A kisfiú szegény körülmények között jön a világra, és édesanyja rögtön bele is hal a szülés okozta fájdalmakba. A kislány a gazdag Penareal család sarja, de az édesapja hallani sem akar leányról, neki csak fiú örökös kell. A környék javasasszonyához, Domingához fordul segítségért, akinek odaadja a kislányt, aki úgy gondolja, hogy a pici meghalt. Cserébe átadja az árva kisfiút a Casa Grande urának, aki a segítségéért egy smaragd fülbevalót ad ajándékba. Dominga hazatérve észreveszi, hogy a kislány életben van, azonban nincs szíve egyedül hagyni. Elhatározza, hogy felneveli õt, és az ékszer után az Esmeralda nevet adja neki. Húsz évvel késõbb a kislányból gyönyörû fiatal nõ lett, de sajnos vak. Kedvességével mindenkit megbabonáz. Így történik ez Jose Armandoval is, aki azonnal beleszeret a fiatal lányba, nem tudván, hogy milyen kötelék fûzi össze õket: hogy Esmeraldának kellene lennie a szeretõ szülõk mellett, abban az anyagi jólétben, neki pedig abban a szegénységben, ahol Esmeralda mindig is élt. Édesapja a kezdetektõl fogva nem kedveli Esmeraldát, és megpróbálja mindenáron elválasztani a szerelmeseket. Blanca a felesége azonban ösztönösen kedveli a lányt, és érzi, ha élne a lánya, akkor az Esmeralda lenne…

Televisa 1997 137 epizód

Egy szenzációs sorozat,szuper történettel.A legjobb fordulat a gazdag kislány és  a szegény kisfiú helycseréje.Kétszer biztos hogy láttam,nagyon jó sorozat.Irónikus hogy a végén Jose Armando megtapasztalja milyen is vaknak lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr781580962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása