HTML

Juana Iris

2010.02.26. 14:25 | calista | Szólj hozzá!

Juana Iris egy fiatal lány akit nagynénje nevelt fel,fogadott testvérével Rquellel együtt.Raquellnek időközben rögeszméjévé válik hogy nevelőanyja csak Juana Irist szereti,ezért szívből gyűlöli a jószívű lányt. Juana Iris mexikóvárosba megy hogy a prostituáltként dolgozó valódi anyját megkeresse.Itt ismerkedik meg a gazdag férfivel Bernardoval,s egymásba szeretnek.Boldogságuk csupán addig tart,amíg  Bernardo Juana Irist be nem mutatja a fiának Robertonak.Juana Iris és Roberto halálosan egymásba szeretnek.Amikor erre Bernardo rájön,megkezdődik a harc közte és fia között Juana Iris kegyeiért.Ekkor találkozik Raquell Robertoval és beleszeret. Raquell dührohamot kap amikor megtudja hogy Roberto valójában Juana Irist szereti.

Komment:A történet fordítása közben akaratlanul is a Rebeca c.  telenovella jutott eszembe.A kettő közti különbség mindössze annyi hogy rebeca az apját keresi ,míg Juana Iris az anyját.  

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr421792298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása