HTML

Fiorella

2009.12.07. 18:21 | calista | Szólj hozzá!

Fiorella egy szegény, fiatal és gyönyörû lány. Félénk, és még állástalan is. Az anyja csak szegény ördögnek hívja. A véletlen folytán találkozik Andres Mejia Guzmannal, a gazdag lapkiadó tulajdonossal, aki beleszeret a lányba. Érzései viszonzásra találnak, és hamarosan feleségül is veszi a szegény lányt, majd elutaznak Európába nászútra. Ám Fiore nem tudja, hogy Andres halálos beteg. Mikor hazatérnek, a férfi meghal, mielõtt bemutathatná ifjú feleségét a családnak, így nagy csapásként éri õket, a titkos esküvõ híre. A végrendeletben a vagyon fele a lányé. A másik fele pedig Andrésé, az idõsebb Andres törvénytelen fiáé. Míg Fiorella le akar mondani a vagyonról, addig a fiú eszközként akarja felhasználni a Mejia Guzmánok elleni bosszújához, akik annak idején kidobták édesanyját, Caridadot. A nõ a családnál dolgozott cselédként, és teherbe esett Andrestõl. A család, hogy elkerülje a botrányt, kidobták õt. Mikor Fiore találkozik "mostohafiával" erõs vonzalmat kezd érezni iránta, de annak gõgõs és megalázó viselkedése miatt nem mond le a vagyonról, és dacból beköltözik Andres házába, melyet a fiúval és anyjával együtt osztanak meg. Andrés is vonzalmat érez a lány iránt, de dacból Rebeca Montenegroval kezd ki, aki miután az apától nem kapott semmit sem, a fiúnál próbálkozik…

America produciones 2000 180 epizód

Szuper telenovella,új történet és új szereplők.Kivéve a fiorellát alakító Angi Cepeda.Őt már a Luz Mariaból ismeri a magyar néző.Egyébként a perui Limában játszódik,rendkívűl izgalmas.Az első sorozat amiben gyilkolnak is.Azt hiszem igaz a mondás: "Szerelemben nincs határ!"

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr911581039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása