HTML

Julieta

2009.12.07. 18:29 | calista | Szólj hozzá!

San Vicentében él Don Miguel a tíz éves unokájával, Julietával, aki a környék birtokának két örökösével, Pedroval és Cristoballal jó barátságban vannak. Ám az apjuk, Genaro Valencia ellenzi ezt a barátságot, a társadalmi különbség miatt. Egy nap, Genaro parancsot ad hogy öljék meg Julieta nagyapját. A lány megmenekül, de egyedül marad, mikor magához veszi Gabriel Almada, a magányosan élõ festõ. Elhagyják a várost, Julietát nagyapja, Gabrielt pedig szerelmének, Sofia halála üldözi el. Évekkel késõbb Julieta gyönyörû, fiatal nõ lett, aki orvosként praktizál. A szíve San Vicentébe húzza, és meggyõzi Garielt, hogy térjenek vissza. Genaro Valencia azonban ellenzi, ugyanúgy gyûlöli a lányt, mint annak idején, De Cristobal és Dona Ofelia, aki mindig is sejtette, hogy egyetlen lányát, Sofiát Genaro ölte meg, biztosítja Julietát barátságukról és támogatásukról. Azonban Pedro iránti érzelmei megváltoztak, és próbálja titkolni a fiú elõtt, aki viszontszereti. Pedro barátnõje, Nadja és Gabriel, akinek atyai szeretete igazi megszállott szerelemmé változott az évek során, minden áron meg akarják akadályozni, hogy a két szerelmes egymásra találhasson. Gabriel és Pedro egyre jobban gyûlölik egymást, és egyikük sem akarja elhinni, mikor kiderül, hogy a festõ nem más, mint Pedro apja….

Televisa 1999 80 epizód

Egy ismerős tért vissza a sorozattal hazánkba,aki nem más mint Leticia calderon(Esmeralda).Ismét csak azt tudom mondani nagyon jó kis sori.Anno az RTL klub tűzte műsorára.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr911581071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása