HTML

Kassandra

2009.12.07. 20:46 | calista | Szólj hozzá!

A Caracas melletti kisvárosba egy nap vándorcirkusz érkezik. A cirkuszosok között egy cigánylány készül világra hozni gyermekét, miközben a város leggazdagabb földbirtokosának lánya, Andreida Arocha szintén szülés elõtt áll. A véletlen úgy hozza, hogy egyszerre születik meg a két gyermek. De mind a két anya belehal a szülésbe, ráadásul a cigányasszony gyermeke is halva születik. Andreida mostohaanyja, Herminia ördögi tervet eszel ki, hogy ikerfiait a nagy vagyonhoz segíthesse. Egy hûséges szolga segítségével kicserélteti a két csecsemõt. A kislányt odaadja a vándorcirkusznak, a halott csecsemõt pedig beteszi a kiságyba. Így az Arocha-baba másnap el is hagyja a várost anélkül, hogy bárki is sejtené a történteket. Évekkel késõbb a cirkusz ismét megjelenik a városba, és Kassandra az elsõ estén Randuval táncol, aki a võlegénye, mikor megpillantja a nézõk között Luis Davidot. Szerelem szövõdik kettejük között, ám egy nap a fiú elhagyja a várost, és helyette az ikertestvére, Ignacio csapja tovább a szelet Kassandrának, aki hamar felismeri, hogy a lány a halottnak hitt Arocha baba. Így hamar feleségül kéri a vagyon reményében, Kassandra pedig igent mond, azt gondolván, hogy õ Lusi David, akit szeret. De a nászéjszakán valaki megöli Ignaciot, a lány tudta nélkül. Ekkor érkezik haza Lusi David, aki a történtekrõl értesülve azt feltételezi, hogy a lány a testvére gyilkosa, és az indíték pedig a pénz. Hogy ezt bebizonyítsa, felveszi öccse személyazonosságát, és elhiteti Kassandrával is, hogy õ Ignacio. Bosszút akar állni, miközben érzi, hogy szerelmes a lányba és szíve mélyén hisz az ártatlanságába, de a gyûlölete nagyobb…..

Coral picture 1992 150 epizód

Egy igen régi sorozat,amire nem is nagyon emlékszem,de az biztos hogy pár részt láttam belőle.Az egyik első olyan nálunk is vetített  telenovella amely nő nevét viseli címként.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr111581525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása