HTML

Alma gemea

2010.02.13. 14:06 | calista | Szólj hozzá!

A történet egy Roseiral nevű városban játszódik, amely tele van érdekesebbnél érdekesebb emberekkel: itt van például Olívia (Drica de Moraes), aki azt hiszi hogy tökéletes családja van, és megbízik férjében. De itt él az áruló Raúl (Luigi Baricelli), aki egy titkok rejteget. Vagy megemlíthetjük még a naiv Mirnát (Fernanda Souza), aki bátyja akarata ellenére egy invalidba szerelmes. De ebben a városban szeret bele Rafael (Eduardo Moscovis) a gyönyörű balerínába, Lunába (Priscila Fantin).
Lunának és Rafaelnek, nem könnyű az élete, ugyanis Luna unokahúgának Cristinának (Flavia Alessandra) és anyjának Deboranak (Ana Lucia Torre) köszönhetően állandó intrikákkal kell küszködniük. Egy nap Cristina felbérel egy bűnözőt, hogy rabolja ki Lunát. Lunát nem csak kirabolja, de meg is gyilkolja.
Egy távoli kisvárosban azonban Luna lelke tovább él az indián Serenában (Priscila Fantin) és húsz év múlva visszatér Roseiralba, hogy bosszút álljon és visszaszerezze szerelmét…
Alma Gemea -  Globo (Brazília), 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr851754717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: globo
süti beállítások módosítása