HTML

Amar sin limites

2010.02.13. 14:21 | calista | Szólj hozzá!

Diego Morán (Valentino Lanús) élete nagyon rossz szakaszban van, de amikor megismerkedik a szépséges Azullal (Karyme Lozano) a mindez nem válik fontossá. A nő is kedveli a férfit, egymásba szeretnek. Azonban Diego szegény, Azul pedig nem akarja feladni az anyagi biztonságot, amit párja Mauricio Duarte (René Strickler) megadhat számára. Így békésen elválnak útjaik.
Diego találkozik Silvanaval (Monika Sanchez), a megkeseredett nővel, aki szentül hiszi hogy gyeremeke halála Mauricio lelkén szárad. A nő elhatározza, megöli fia gyilkosát, de Diego időben megakadályozza ezt. Mauricio ezért munkát ajánl a férfinak, szinte a jobbkezévé teszi. Az idő múlásával Diego szomorúan konstatálja a tényt, Mauricio egy bűnöző, aki megfertőzi az embereket hogy még több gyógyszert adhasson el, ráadásul mindezt Azul apjának a segítségével teszi, hisz zsarolja a férfit a lány életével.
Amikor Diego ennyi mindent felgyöngylít, válaszút elé kerül: összejöjjön Silvanával és választja a békés életet, vagy megharcol Azul kegyeiért és megakadályozza Mauricio gaztetteit?
Amar Sin Límites - 125 epizód,  Televisa (Mexico), 2006

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr681754757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: televisa
süti beállítások módosítása