HTML

Amor comprado

2010.02.13. 14:51 | calista | Szólj hozzá!

Mariana (Elizabeth Guttierez) élete sohasem volt könnyű édesanyja még gyermekkorában elhagyta, így édesapja és egy gonosz mostoha nevelte fel, aki úgy bánt vele mint egy cseléddel. Most azonban óriási problémája van, egy férfi megakarta őt erőszakolni, édesapja megvédte őt és börtönbe került, de nincs pénze hogy kiszabadítsa.
Willy (José Angel Llamas), Marianával ellentétben, nem tudja milyen nélkülözni. Gazdag családból származik, de nem volt igazán boldog. Szüleit még gyermekkorában elvesztette, ezért nagymamája Gertrudis (Zully Montero) nevelte fel, aki útálta őt. Lassan harminc éves lesz és egy olyan problémával kell szembenéznie, ami megváltoztatja eddigi életét. A vagyonát csak akkor kaphatja meg, ha harmincadik születésnapjáig összeházasodik, ha ez nem következik be, akkor vagyonát nagymamája kapja meg, aki már így is elég gazdag. Willynek nem könnyű feleséget találni, mivel nagymamája mindíg azt hajtogatta neki, hogy a nők csak a pénzéért fogják őt szeretni. Gertrudis ezt csakazért tette, hogy megkaphassa a vagyont, csakhogy megváltoztatta a döntését és egy könnyen manipulálható feleséget talált Willynek, Margotot (Marjorie de Sousa). Willy életében először szembeszál Gertrudis akaratával és nem veszi feleségül Margotot. Egy hirdetést ad fel, amelyben menyaszonyt keres magának.
Willy nemsokára megismerkedik Marianával, akivel az első látásra egymásba szeretnek, és összeházasodnak. Willy ettől a pillanattól kezdve Marianát egy pénzhajhásznak tartja, Mariana pedig úgy érzi magát mint egy árucikk. Házasságuk egymáshoz iránt érzett szerelmük ellenére maga a pokol, és a helyzetüket sem Margot sem pedig Gertrudis nem könnyíti meg…

 

Amor Comprado - 120 epizód, Venevision internacional (Venevision - USA), 2007-2008

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr371754819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: venevision
süti beállítások módosítása