HTML

Amor di nadie

2010.02.13. 15:42 | calista | Szólj hozzá!

Sofia (Lucia Mendez), a gyönyörű, ám szegény lány egy elfeledett kis bányászfaluban él édesanyjával és bátyjával. Minden álma az, hogy elhadja a falut. Tudja, hogy ez csak azzal érheti el, ha tanul és nagyon jól dolgozik. Nemsokára életébe beköszönt a szerelem is, Luis (Saúl Lisazo) személyében, aki azonban nemsokára megsérül egy autóbalesetben. Sofiának ez után kezd bonyolódni az élete, Luis meghal, bátyja aki keményen dolgozik a bányában szintén megsérül, azonban nincs pénzük a gyógyszerekre. Ekkor jelenik meg Velarmino (Germán Robles), a falu leggazdagabb embere, aki hajlandó segíteni Sofiának, de csak akkor, ha a lány hozzá költözik és a szeretője lesz. Sofia azonban megmenekül, bátyja meghal a lány pedig Mexikóvárosba költözik, ahol modellként kezd dolgozni.
Sofiát már elismert modellként látjuk viszont, a legnevessebb divattervezőkkel dolgozik és nemsokára újra rátalál a szerelem. Guillermót (Fernando Allende) egy divatbemutatón ismeri meg és szeret bele. Ekkor jelenik meg Sofia első riválisa a modell Vera (Alejandra Maldonado), aki féltékeny Sofia szépségére, tehetségére, ezért meg akarja szerezni Guillermót. Sofia már az esküvőre készülődik, mikor kiderül, hogy Guillermo HIV pozitív. Guillermo nem akarja veszélybe sodorni Sofia életét, ezért elhadja a nőt. Sofiára ezután rengeteg megpróbáltatás vár, megerőszakolja őt nevelőapja Raúl (Joaquin Cordero) és teherbe esik. Guillermo halála után új életet akar kezdeni Spanyolországban, ahol megismeri már három emberrel kell harcolnia, Oscarral (Bertín Osborne), Hildával (Raquel Morell) és Verával. Ekkor azonban megjelenik a halottnak hitt Luis…

 

Amor de Nadie - 199 epizód, Televisa (Mexico), 1990/1991

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr211754937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: televisa
süti beállítások módosítása