HTML

Angel de la garda

2010.02.13. 17:22 | calista | Szólj hozzá!

Miguel Angel (Diego Ramos), Gustavo (Carlso Ponce) védőangyala, ám óriási hibát követ el, nem figyel védencére, aki védőangyala miatt hal meg. Az angyalok tanácsa elítéli Miguel Angel: be kell fejeznie azt, amit védence elkezdett, tehát a földön kell élnie és miután elvégezte dolgát emberré válik.
Miguel Angel immár a Földön él, és selytelme sincs, hogy is kell viselednie egy halandónak ami még rosszabb nem is érti a hogy képessek az emberek itt élni. Ennek ellenére a volt angyal elkezdi végrehajtani, azt amire ítélték, segítenie kell az embereken, most már nem úgy mint egy védőangyal, hanem úgy, mint egy jótevő.
Arra azonban nem számít az “ex angyal” hogy a Földön beleszeret egy halandó nőbe, Carolinába (Manuela Gonzales), Gustavo menyasszonyába…

 

Angel de la Guarda: mi dulce Compania - 122 epizód, Telemundo, Caracol (USA, Kolumbia), 2003

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr341755204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: caracol telemundo
süti beállítások módosítása