HTML

Angela

2009.12.06. 17:13 | calista | Szólj hozzá!

Angela, kedves, fiatal tanárnõ, aki beteg édesanyjával, Delia asszonnyal él együtt. Egy nap, az asszony a halálos ágyánál megesketi Angelát, hogy mindent, amit csak lehet, el fog érni az életben, majd közvetlenül halála elõtt megátkozza Emilia Santillanát, a nõt, aki elszerette tõle Angela apját. A lány, végre metudja annak a nevét, aki tönkretette az anyja életét. Megfogadja anyjának, hogy bosszút áll az õt ért sérelmek miatt. Elmegy San Miguel Allendébe, ahol Emiliának gyára, bányája, és ezüstüzlete van. Munkát kér tõle, de a nõ elutasítja. Yolanda Rivas, Emilia jobbkeze mgsajnálja a lányt, és ráveszi fõnökét, hogy alkalmazza Angelát. Lassan sikerül elnyernie a nõ bizalmát és szép fokozatosan kezdi tönkretenni a vállalatot. Mindenki szimpatizál a fiatal lánnyal, egyedül egy fiatal mérnök, Mariano Bautista kételkedik benne, hogy a lány tényleg annyira ártatlan és jóságos lenne, ahogy azt mutatja. Angela próbálja titkolni még maga elõtt is a tényt, hogy beleszeretett a férfiba, míg egy nap Mariano bevallja neki érzéseit. De nem akarja megszegni anyjának tett esküjét, így már nem tudja megállítani a pusztítást, amit önszántából idézett elõ….

Televisa 2000 78 epizód

E sorozatot anno még a 90-es évek végén leadta a tv2 valószínűleg nem volt elég a nézettsége azért nem du-n adta hanem délelőtt.A férfi főszereplő Juan soler hazánkban a Barátok és Szerelmekben szerepelt először.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr21578259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása