HTML

Camila

2009.12.06. 18:31 | calista | Szólj hozzá!

Camila a nagyapjával él a Mexikói Michoacánban. Ideérkezik üzleti megbízásból Miguel Guiterez, és mikor megpillantja Camilát egy kakasviadalon, azonnal beleszeret. Nemsokára megtartják az esküvõt, bár a nagypapának fenntartásai vannak Miguellel kapcsolatban. A férfinak vissza kell mennie a fõvárosba, de megígéri, hogy hamarosan visszatér a lányért. De Mexikóban a sors furcsa fintoraként találkozik Monicával, aki a fõnökének a lánya. A nõ elég erõszakosan közelít a fiúhoz. Miguel enged az anyagi jólét csábításának, és ír egy levelet Camilának, melyben közli vele, hogy el akar válni tõle. A levelet a nõ nem kapja meg, ugyanis a nagyapja balsejtelemtõl vezérelve felbontja és elolvassa. Elégeti a levelet, hogy unokájának ne okozzon csalódást, õ maga pedig a sokk hatására szívinfarktust kap, és meghal. A temetés után Camila elmegy a fõvárosba, hogy megtalálja férjét. Boldog, mikor rátalál, és Miguel is nagyon örül a visszatérésnek, de fél, hogy mi lesz, ha kitudódik, hogy van már felesége. Gondosan rejtegeti a nõt a munkatársai és fõnöke elõl, egyedül barátja tud csak róla. Egyik nap, Camila sétálni megy, és a templom elõtt meglátja férjét kijönni újdonsült feleségével, Monicával az oldalán. Innen kezdõdik Camila kálváriája, mikor teljesen egyedül marad a nagyvárosban, Miguel gyermekét várva….

1989 98 epizód Televisa

nekem nagyon tetszett a novella,főként  a főcímdala. A Miguelt alakító Eduardo Capetillo volt a partnere Thalianak a marimar c.telenovellában.Adamari lopez ,aki Monicat alakítja szintén látható volt má másik sorozatban is hazánkbanpl:Barátok és szerelmek,Szeretők és riálisok.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr881578476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telenovellák
süti beállítások módosítása