HTML

Amarte Así

2010.02.13. 11:13 | calista | Szólj hozzá!

Margarita (Litzy) egy fiatal nö akit évekkel korábban megeröszakolt egy gátlástalan férfi akivel a discoban találkozott. Amikor a férfi barátjának elmondta hogy terhes lett töle, az titokban tartotta az egészet. Késöbb megszületett a fia Frijolito (Alejandro Felipe) akinek Margarita azt mondta hogy az édesapja meghalt. Margarita az “El Frijol” nevü étteremben dolgozik mint a mariacchi zenekar egyik tagja. Egy nap megismerkedik egy gazdag orvossal, Ignacioval (Mauricio Ochmann), akinek már van menyasszonya, méghozzá Chantal (Carla Peterson).
Margarita és Ignacio egymásba szeret, de szerelmük elé sok akadály gördül, Chantal, az édesanyja Lucrecia (Maria Ballesteros) és Ignacio testvére Francisco (Roberto Mateos) aki elveszetette feleségét Corinát és két kislányával magányosan él. Mikor Francisco meglátja a nök neki is megtetszik mert az elhunyt feleségére emlékezteti. Bár Margarita és Ignacio is küdzenek a szerelmükért, amikor rádöbben a fájdalmas igazságra hogy ki eröszakolta meg, nem tudja hogy mi legyen az Ignacio iránt érzett hatalmas szerelmével…
Amarte Así - 119 epizód, Telemundo (USA), 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr361754286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telemundo
süti beállítások módosítása