HTML

Bűbájos és szerencsés

2009.12.20. 17:44 | calista | Szólj hozzá!

Patricia Matthaws Halliwell az egyik bűbájosnak Paigenek a lánya. Éppen férjhez készül menni Don Eppeshez,akivel az FBI-nál dolgoznak. Ám korántsem az a legnagyobb baj hogy együtt dolgoznak,hanem az hogy miként is mondja el neki hogy ő voltaképpen boszorkány.Ami azt illeti ,Don talán még elhinné és megértené,de öccse Charlei már nem biztos.Ugyanis nemcsak szerelmének kell elárulnia féltett titkát hanem annak családjának is.De aztán erőt vesz magán és végül este 7-tájban amikor mindenki otthon van felkeresi Dont.Hamarosan a konyhából kilép  Alan Eppes Don apja és köszön neki.Ezután pedig Charlei viharzik be csurom vizesen a garázsból,odaköszön és csak annyit mond:

- Csak egy kísérlet félresikerült,de semmi gond  ura vagyok a helyzetnek!

Majd a többiek válaszát meg sem várva felviharzott a lépcsőn.Néhány perc múlva egy száraz ruhában jött vissza.Mielőtt asztalhoz ültek volna patricia így szólt:

- Mielőtt leülnénk vacsorázni,valamit feltétlenül el kell mondanom.És nem lesz könnyű.

- Jólvan drágám,hallgatunk .-mondta Don.

- Nos akkor a közepébe vágok.Nos ez tényleg nem könnyű,de előttek nem titkolhaton ,főleg miután Don felesége lettem,már ha ezek után még el akar majd venni.Akkor mondom , boszorkány vagyok!

- Most biztosan csak tréfál-jelentette Charlei kissé meghökkenve.

- Nem , nem tréfálok.valóban boszorkány vagyok.

Majd hogy bebizonyítsa magához orbolta Charlei kanalát.Ekkor mindenki arcára kiült az ijedtség.

- O..oké ,hogy csináltad ezt?-kérdezte Charlei kissé összezavarodva.

- Már mondtam boszorkány vagyok,vagyis csak félig,mert félig fényőr is vagyok.

- Mi az a fényőr ?-tette fel a következő kérdést Don.

- Nos ők a boszorkányok őrangyalai.Olyan emberekből lesznek fényőrök akik,meghaltak,de életükben csodálatos dolgokat vittek véghez.Különleges képességekkel rendelkeznek.Ezek közül ez egyiket már láttátok.

- Ez lehetetlen,ilyen nincs - tiltakozott afiúk apja.

De arra gondolva amit az imént látott,rá kelett jönnie mégis van.

- És mégis mihez kezdenek a boszorkányok és a fényőrök az erejükkel?- jött a következő kérdés Dontól.

- Nos ezekkel az erőkkel harcolunk a démonok és a warlockok ellen.-magyarázta pati.

A többiek teljesen megdöbbentek,nem tudták mit higgyenek.Chaleriban minden azt kiabálta ez valami hazugság,és ő sem az akinek mondja magát.Nem kerülhet be a családba.Alan hasonló véleményen volt persze még ő sem mondta ki hangosan.Don volt a legoptimistább e téren próbálta hinni hogy talán van még esély kettejüknek. Ekkor furcsa fuvallat támadt és két démon jelent meg az eppes ház nappalijában épp Don és Charlei háta mögött. Az egyik létrehozott egy tűzlabdát,amit Donra hajított.Ám mielőtt az elérhette volna a férfit,Patricia megfagyasztotta a szobát,s így a gömb is megállt. Pati orbolással démonra orbolta.Az pedig egy hatalmas kiáltás közepette megsemmisült. Majd kiengedett a szoba.A másik démon ekkor Patit vette célb ede  ő kivédte a támadást,de sajna a démon is. Hamarosan közelharc vette kezdetét a házban.Az Eppesek csak néztek és ámultak egyyetlen nő két démonnal szemben.A harc közepette feldőlt az ebédlőasztal ,pati e mögé rejtette az eppeseket.Don lévén hogy amugy vezsélyes a munkája nem bírt kimaradni a harcból.Elővette szolgálati fegyverét és lőni kezdett a démonra.Pechére a démon ráfókuszált és eltalálta egy tűzlabdával.Szerencsére csak a vállát érte mivel Pati időben félrerántotta.Ekkor a démon ismét Patit vette célba,aki az előbbiek után dühös volt így amikor felé jött  atűzlabda magához orbolta madj vissza  a démonra,aki azonnal elpusztult.Nos a démonok halottak voltak,de a nappali  az ebédlő résszel együtt romhalmazzá vált.A család félt és nem tudta miként magyarázza ezt meg a biztosítónak.Pati ekkor Donhoz fordult és így szólt:

- Jól vagy?Mutasd a vállad.-kérte.

- Miért ,mit tudsz tenni?-kérdezte.

- Hát ezt.-mondta majd kezét a férfi sebe felé emelte és aranyszín fény jelent meg,Don válla pedig teljesen meggyógyult.

- Hát ezt meg hogy csináltad?-kérdezte .

- Minden fényőrnek gyógyító érintése van,képes teleportálni.Az orbolás az boszorkány képesség.- szólt pati.

Látva hogy az életét tette kockára értük ,Charlei és alan kezdtek úgy vélekesni hogy Pati mégsem rosz,hogy amit csinál az jó és hogy mindez létezik.Charlei számára volt a legnehezebb feldolgozni ,hisz eddig lévén matematikus a racionalitást értékelte a legtöbbre.

- De mi lesz a nappalival és az ebédlővel?- kérdezte Alan kissé ingerülten.

- Ne aggódj mindjárt helyrehozom - szólt Pati,majd egy tollat és egy papírt vett elő a mmég éppen maradt fiókból.Írni kezdett.

- Most mit csinálsz?-kérdezte Don és Charlei.

- Varázsigét írok,így visszaállítom ami tönkre ment a harc miatt.

- Amit e két démon tönkretett, állítsa vissza mind mi volt a jó mágia ereje!

- Na milyen lett?-Ilyen volt előtte is.-kérdezte Pati körbemutatva a szobán,ami épp úgy festett mint az előtt hogy a démonok megjelentek volna.

- Pontosan olyan, ez bámulatos. - mondta alan aki rájött a lány nem gonosz sőt a jó oldalán áll.

Kész volt rá hogy befogadja őt a családjába.Charlei nem különben.Don úgy érezte egy új világba csöppent,de tudta képes lesz megbírkózni ezzel az új helyzettel.Arra is ráébredt pati több jót tett eddig mint ő egész életében.Persze azért még kiváncsi volt ezek után a lány családjára is.Ezért meg iskérdezte:

- Mond kik a szüleid?

- Anyám Paige matthaws Halliwell a bűbájosok egyike.Ők nagyhatalmú boszorkányok és egyben testvérek.Képességeik az érzelmeikből fakadtak,a valaha élt legnagyobb erőt képviselték.Persze már nem élnek.Apám egyszerű átlagember,egy cégalapítója és társtulajdonosa volt.Már ő sem él.

- Hogyan lehetsz mégis félvér ha apukád átlagos embert volt ?-kérdezett tovább.

- Édesanyám félig fényőr volt félig boszorkány.Ez azért volt így mert anyja boszorkány volt apja pedig fényőr.egymásba szerettek.Nos a lényeg ez.

A kérdezgetésnek se hossza se vége nem volt,de végülis sok minderől szereztek tudomást.bájitalokról,varázsigékről,az árnyak könyvéről ,az ősi mágiáról és a boszorkányságról általában.Ezek után nem volt több akadály Don és Patricia esküvőjének útjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://televisa.blog.hu/api/trackback/id/tr21611305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: történetek kitalált
süti beállítások módosítása